Hennig-Olsen Is

Vil du jobbe med Kremen av iskrem?
Noen morgener er duften av ekte vanilje det første som møter deg når du går på jobb på iskremfabrikken i Hannevika. En sensorisk start på dagen som minner oss på hva Kremen av iskrem er og skal være: ekte råvarer, gode øyeblikk og solid håndverk gjort av dyktige ansatte. Summen av dette er deilig iskrem med den beste smaken.

Hennig-Olsen Is er en familiebedrift med tredje og fjerde generasjon Hennig-Olsen i sving på fabrikken. Siden 1924 har vi produsert fantastisk iskrem på fabrikken i Kristiansand. I tillegg til hovedkontoret i Kristiansand, har vi regionskontorer i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø.

Nå, nær hundre år etter, står vi for halvparten av iskremen som spises i Norge. Et iskremeventyr!

Er du en iskremelsker som oss?
Vi sier ofte at våre produkter er laget av iskremelskere for iskremelskere. Og ikke bare elsker vi iskrem, vi elsker jobben vår! Samholdet og trivselen på Hennig-Olsen Is er høy, og vi har det gøy på jobb.

På Hennig-Olsen Is har vi tradisjon for å ha mange nasjonaliteter i arbeid på iskremfabrikken. I 2016 mottok vi Mangfoldprisen, og i dag jobber over 20 ulike nasjonaliteter her i Hannevika. Likeverd og respekt for ulikheter er hvem vi er, og mangfoldet vårt en konkurransekraft.

LEAN er vår forretningsfilosofi, med «kontinuerlig forbedring» og «litt vakrere hver dag» som våre mantra. Iskremproduksjon er et fagområde i stadig utvikling og som Norges største iskremprodusent skal vi ligge i tet. Akkurat som oss har du faglig stolthet og kjenner deg igjen i våre verdier: Offensiv, Tydelig, Troverdig, Ordentlig. Som ansatt trives du med hektiske dager, og har en serviceorientert innstilling.

Vil du bli en av oss? Lykke til med jobbsøkingen!

Primary focus
Location
Founded
1924
Website
hennig-olsen.no
Business model
Protein category
Ingredients
End product application

Would you like to request an edit?

Suggest edit
Mentioned in:

Related alt protein companies

© Protein Directory. All rights reserved.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram